Nieuwe contractbeheerder voor GT Connect

Het contract voor de aanbesteding GT Connect zal in het tweede kwartaal van dit jaar worden gesloten. Vanaf dat moment kunnen de deelnemers starten met de migratie naar de nieuwe omgeving. Net als GT Mobiele en Vaste Communicatie zal GT Connect beheerd worden door het pas opgerichte Servicecentrum Gemeenten. En net als deze contracten krijgt ook dit contract een toegewijde eigen contractmanager. Die hebben we gevonden in de persoon van Bas van Lier. Bas is een doorgewinterde contractbeheerder aan wie we het beheer van GT Connect graag toevertrouwen. Bas heeft meer dan tien jaar ervaring in de telecomsector en is verder goed bekend met het reilen en zeilen binnen de gemeentelijke overheid. In het voorjaar van 2019 worden nieuwe regiosessies gepland, waarbij gelegenheid is om met Bas nader kennis te maken. Mocht u nu al prangende vragen hebben aangaande GT Connect neem dan gerust contact met hem op via bas.vanlier@vng.nl. We wensen Bas veel plezier in zijn nieuwe rol!

Bas van Lier